Kodėl VS - SPORT? Paprastas prekių grąžinimas Techninis aptarnavimas Greitas pristatymas Nemokamas prekių pristatymas Patogus atsiskaitymas

MIGHTY GUMUOTI HANTELIAI 2 vnt. 32,5 / 55 / 60 kg

Šie hanteliai yra iš MIGHTY gumuotų hantelių serijos nuo 1 iki 60kg. Hantelio rankenos yra padengtos gofruotu chromu, ko dėka suprakaitavus rankoms hanteliai neslysta.

MIGHTY

1-3 darbo dienos


Kiekis

Liko prekių:2

3,80 Eur

Nuolaida 50%

7,60 Eur

PIRKTI

Šiai prekei taikoma:
Yra sandėlyje Yra sandėlyje

MIGHTY GUMUOTI HANTELIAI 2 vnt. 32,5 / 55 / 60 kg




SPALVŲ GAMA

Priklausomai nuo kliento pageidavimų, galite rinktis skirtingas hantelių spalvas, kurios ne tik derėtų, bet ir papildytų Jūsų sporto sales dizainą.

DIDESNIS SVORIŲ PASIRINKIMAS

Įrengiant sporto salę labai svarbu atitikti skirtingus klientų poreikius, o kartu parinkti hantelius, kurie praverstų tiek pradedantiesiems, tiek ir pažengusiems vartotojams. Mighty – vienas iš nedaugelio prekinių ženklų siūlo itin plačią gumuotų hantelių svorių paletę nuo 1 kg iki 60 kg (1-10 kg kas 1 kg, 10-35 kg kas 2.5 kg, 35-60 kg kas 5 kg).

VIENTISAS NERŪDIJANČIO PLIENO LYDINYS

Mighty hanteliai pagaminti iš vientiso nerūdijančio plieno lydinio – taip užtikrinamas tikslus svoris, abejų pusių balansas. Kadangi nėra sujungimų, nelieka tikimybės, kad laikui bėgant hantelis ims lūžinėti ar atsisukinėti – taigi jie patvarūs ir ilgaamžiški.

100% NAUJA VIENTISA GUMA

Hantelio abi pusės padengtos vientisu presuotu gumos lydiniu (šonai nepriklijuoti), taigi nėra tikimybės, kad kraštai ims plyšti. Be to, gamybai naudojama 100% nauja guma. Skirtingai, nei perdirbta guma ar naujos ir perdirbtos gumos mišinys, ji neturi jokio kvapo ir yra kur kas patvaresnė. Taip apdoroti hanteliai ne tik bus ilgaamžiški, bet ir patikimai tarnaus daugybę metų, o nukritę ant grindų jų nepažeis.

PATENTUOTAS DIZAINAS

Tinkamai parinktas dizainas užtikrina maksimalų funkcionalumą, lengvą naudojimą bei kompaktiškumą. Štai kodėl mūsų Prekės tyrimų ir plėtros centras stengėsi paruošti sporto klubams įrangą, kuri pritrauktų Jūsų klientus. Dizainas sukurtas Europoje, mūsų Prekės tyrimų ir plėtros skyriuje ir patentuotas tarptautiniame tyrimų centre. 

NOVATORIŠKOS GAMYBOS TECHNOLOGIJOS

Poliuretanu įlietas Mighty logotipas bei hantelio svoris – toks gamybos sprendimas ne tik stilingai atrodo, bet ir užtikrina maksimalų ilgaamžiškumą. Chromuota rankena padengta specialiu neslystančiu raštu, kurio dėka užtikrinamas optimalus stabilumas naudojimo metu. Ištestuotas, užtikrintas patvarumas – hanteliai puikiai tinka tiek naudojimui namuose, tiek ir profesionalioje komercinės paskirties sporto salėje.

 

Pastaba. Hanteliai parduodami poromis. Nurodyta pasirinkto svorio 2 vienetų kaina. 


APMOKĖJIMAS IR PRISTATYMAS!

  • 1. Pristatymo būdai:
    Pristatymas Omniva paštomatais Pristatymas LP Express paštomatais Pristatymas TNT kurjeriu
  • 2. Apmokėjimo būdai:
    Atsiskaitymas grynais Atsiskaitymas SEB banku Atsiskaitymas DNB banku Atsiskaitymas SWEDBANK banku Atsiskaitymas ŠIAULIŲ banku Atsiskaitymas Maxima parduotuvėse Atsiskaitymas Lietuvos pašte Atsiskaitymas PayPal sistema Atsiskaitymas SB lizingu Išankstinės sąskaitos išrašymas Atsiskaitymas perlo terminale Atsiskaitymas SVING Atsiskaitymas Paysera
  • 3. Pristatymo laikas: Prekės pristatymas per 1 - 3 d. d.
  • 4. Netikusias prekes, be didelio vargo, galite grąžinti per 14 darbo dienų, išskyrus atvejus, nurodytus paprasto grąžinimo taisyklėse.
  • 5. Neradote atsakymo į Jums rūpimą klausimą? Skambinkite mums tel. +370 46 342400 arba rašykite el-paštu info@vs-sport.lt.