Kodėl VS - SPORT? Paprastas prekių grąžinimas Techninis aptarnavimas Greitas pristatymas Nemokamas prekių pristatymas Patogus atsiskaitymas

20 EUR dovanų kuponas

Geriausia dovana žmogui, kurio savijauta ir sveikata Jums rūpi!

VS SPORT

Išparduota



20,00 Eur

PIRKTI

20 EUR dovanų kuponas



Maloniai nustebinti ir pradžiuginti artimąjį yra paprasta – tereikia suteikti galimybę išsirinkti dovaną pačiam. Padovanokite brangiam žmogui neįkainuojamą dovaną – sportą ir sveikatą. Ir tegul jis pats pasirenka sau tinkamiausią būdą sportuoti ir priemonę tam iš daugiau nei 2000 mūsų prekių.

Atsiskaityti dovanų kuponu galima ir internetu, o užsakytas prekes pristatysime į bet kurį Lietuvos kampelį. Galite pasirinkti skirtingos vertės dovanų kuponus – 10 Eur, 20 Eur, 30 Eur, 50 Eur, 75 Eur, 100 Eur arba 200 Eur. Jums pageidaujant, dovanų kuponą galime nusiųsti tiesiai žmogui, kuriam norite jį padovanoti. Tiesiog pirkimo metu nurodykite jo adresą pristatymui. Tokiu atveju patariame pastabose parašyti, kad nedėtume sąskaitos į siuntinį.

Paslaugos teikimo sąlygos:
Dovanų kuponas galioja tris mėnesius nuo pirkimo dienos vienam apsipirkimui internetinėje parduotuvėje www.vs-sport.lt arba „VS Sport“ prekybos salone Klaipėdoje, Taikos pr. 66A.
Dovanų kuponas į pinigus nekeičiamas. Jei prekių, už kuriuos atsiskaitoma dovanų kuponu, kaina yra mažesnė nei dovanų kupone nurodyta pinigų suma, skirtumas negrąžinamas pinigais ir negali būti išnaudotas su kitu pirkimu. Dovanų kuponas, jo pametimo ar kitokio praradimo atveju, nėra keičiamas į naują.


APMOKĖJIMAS IR PRISTATYMAS!

  • 1. Pristatymo būdai:
    Pristatymas Omniva paštomatais Pristatymas LP Express paštomatais Pristatymas TNT kurjeriu
  • 2. Apmokėjimo būdai:
    Atsiskaitymas grynais Atsiskaitymas SEB banku Atsiskaitymas DNB banku Atsiskaitymas SWEDBANK banku Atsiskaitymas ŠIAULIŲ banku Atsiskaitymas Maxima parduotuvėse Atsiskaitymas Lietuvos pašte Atsiskaitymas PayPal sistema Atsiskaitymas SB lizingu Išankstinės sąskaitos išrašymas Atsiskaitymas perlo terminale Atsiskaitymas SVING Atsiskaitymas Paysera
  • 3. Pristatymo laikas: Prekę pristatysime per 2 - 4 sav.
  • 4. Netikusias prekes, be didelio vargo, galite grąžinti per 14 darbo dienų, išskyrus atvejus, nurodytus paprasto grąžinimo taisyklėse.
  • 5. Neradote atsakymo į Jums rūpimą klausimą? Skambinkite mums tel. +370 46 342400 arba rašykite el-paštu info@vs-sport.lt.



7 PANAŠIOS PREKĖS